Τζίνα Χονδρού - Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια -Psychologyhealth.gr

Τζίνα Χονδρού, M.Sc.
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας

 

20-23/10/2016 - 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας (Βόλος)

 

"Συνθέτοντας το παζλ της ανθρώπινης ανάπτυξης: Γέφυρες με την εκπαίδευση και την κοινωνία."

 

 

Ο Κλάδος Αναπτυξιακής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ) και τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας με θέμα «Συνθέτοντας το παζλ της ανθρώπινης ανάπτυξης: Γέφυρες με την κοινωνία και την εκπαίδευση». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2016 στο Βόλο, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα φιλοξενήσει εργασίες που προσφέρουν σύγχρονα δεδομένα για την πολυδιάστατη φύση της ανθρώπινης ανάπτυξης, αλλά και το σύνθετο πλέγμα των παραγόντων που συνδέονται με αυτήν και την επηρεάζουν. Θα περιλαμβάνει θέματα που αφορούν στη γνωστική, κοινωνική, συναισθηματική, γλωσσική και κινητική ανάπτυξη του ανθρώπου από τη σύλληψη έως το τέλος της ζωής. Επίσης, θα επιχειρήσει να γεφυρώσει τη θεωρία με την πράξη περιλαμβάνοντας εργασίες που αναφέρονται σε πρακτικές εφαρμογές και παρεμβάσεις στην κοινότητα και στην εκπαίδευση.

 

Το συνέδριο απευθύνεται σε ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, ανθρωπολόγους, κοινωνιολόγους, παιδιάτρους, παιδοψυχίατρους και φοιτητές συναφών γνωστικών αντικειμένων και όσους ενδιαφέρονται για τη φύση, τις διεργασίες, τους μηχανισμούς της ανθρώπινης ανάπτυξης, τις αλληλεπιδράσεις της με παράγοντες του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση αυτών των γνώσεων για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής και τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπου.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ